Dva Galeba
Dva Galeba
Dva Galeba
Dva Galeba
Previous Next
Ponuda

Svadbe

U restoranu za svadbe “Dva Galeba” osoblje je najčešće posvećeno upravo organizaciji svadbi. Pored toga što imaju posebno mesto u našoj ponudi, sigurni smo da su venčanja jedan od najlepših događaja u životu, i zato se trudimo da tog dana preuzmemo brigu o svim detaljima, a mladencima omogućimo da se opuste i uživaju sa gostima.

Mladenci mogu izabrati neki od unapred pripremljenih menija. Meniji su koncipirani tako da se mogu prilagoditi svačijim potrebama i budžetu. Ukoliko mladenci žele drugačiji meni, zajedno ga formiramo i dogovaramo se o hrani i piću koje će biti posluženo gostima. Na poklon od restorana, kako bi im zajednički život bio sladak, naši mladenci dobijaju vaučer za mladenačku tortu, a ukus i dekoraciju torte, biraju sami.

Restoran za svadbe “Dva Galeba” raspolaže kapacitetom od 200 mesta, sa mogućnošću prilagođavanja prostora za manje svadbe. U dogovoru sa mladencima i u skladu sa njihovim potrebama uvek pravimo najbolji mogući raspored stolova naspram koga mladenci sastavljaju spisak gostiju. Za stolove se uvek smešta optimalan broj gostiju. Na ovaj način gostima je obezbeđen maksimalan komfor. Mladenci od restorana besplatno dobijaju spisak gostiju, koji stoji na ulasku u restoran u cilju obaveštavanja gostiju o rasporedu. Svaki sto je obeležen brojem. Prostor za igru, odnosno plesni podijum se prostire središnjim delom sale, između prostora predviđenog za mladenački sto i bine za muziku i dovoljan je da primi sve razigrane goste.

Dekoracija restorana podrazumeva dekoraciju mladenačkog stola, navlake na stolicama sa mašnom u boji po želji, elegantne platnene salvete i dekoraciju stola za matičara. Osoblje posvećuje posebnu pažnju praćenju aktuelnih trendova u dekorisanju svečanih sala za svadbe i realizovanju inovativnih ideja, kako bi svaka proslava bila posebna i drugačija.

Restoran za svadbe “Dva Galeba” pruža mladencima mogućnost da u restoranu organizuju skup svatova, građansko venčanje kao i kumovski ručak sutradan.

Uvak smo spremni da mladencima pomognemo i preporučimo bendove, dekoratere, fotografe i druge, koji će učiniti da Vaše venčanje bude nezaboravno.

Da bi Vaša svadba bila savršen dan za pamćenje, u kom ćete Vi i Vaši gosti uživati, a kasnije ga dugo prepričavati, ukažite nam poverenje i organizujte je kod nas!

Krštenja

Ukoliko ste se odlučili da ovaj poseban dan obeležite svečanim ručkom ili proslavom, restoran “Dva Galeba” je pravo mesto gde ćete sa zadovoljstvom pozvati rodbinu i prijatelje.

Možete se opredeliti za neki od menija iz naše standardne ponude ili zajedno možemo formirati meni shodno Vašim potrebama i željama.

Rođendani

Bilo da slavite 1. rođendan svom detetu, 18, 50. ili bilo koji drugi rodjendan, osoblje restorana “Dva Galeba” će se potruditi da zajedno sa prijateljima i rodbinom uživate u ovom posebnom i neponovljivom danu.

Možete se opredeliti za neki od menija iz naše standardne ponude ili zajedno možemo formirati meni shodno Vašim potrebama i željama.

Rođenja

Ukoliko je Vaša porodica dobila novog člana ili možda članove, i ako želite da svoju sreću podelite sa bliskim ljudima, možete to učiniti u restoranu “Dva Galeba”. Prijatna atmosfera, ukusna hrana i vrhunska usluga garantuju gostima nezaboravan provod i jedinstveni doživljaj rođenja Vašeg deteta koji će zauvek ostati u divnom sećanju.

Nudimo Vam mogućnost izbora nekog od menija iz standardne ponude ili formiranja posebnog u skladu sa Vašim potrebama.

Godišnjice

Ukoliko Vam se bliži godišnjica braka ili nekog drugog važnog događaja iz Vašeg života, možda ćete poželeti da svoje prijatelje ugostite u restoranu za svadbe “Dva Galeba”.

Povodom srebrne i zlatne svadbe, odnosno 25. i 50. godišnjice braka i drugih godišnjica nudimo mogućnost organizovanja svečane proslave u našem restoranu. Prijatna atmosfera, ukusna hrana i vrhunska usluga garantuju da će se gosti zabaviti imati lepe uspomene na Vaš jedinstveni dan.

Možete izabrati meni iz standardne ponude, ili u dogovoru sa nama kreirati poseban meni.

Jubileji i proslave firmi

Za uspešno poslovanje svakog preduzeća važno je da podeli radost obeležavanja značajnih datuma sa poslovnim partnerima, klijentima i zaposlenima.

Organizovanjem proslave za svoje saradnike, iskazaćete im poštovanje i spremnost da sa njima podelite, ne samo poslovne trenutke, već i slavljeničku atmosferu povodom zajedničkih poslovnih uspeha.

Iskusni tim restorana “Dva Galeba” stoji Vam na raspolaganju u pogledu planiranja i pripreme proslave preduzeća u skladu sa Vašim zahtevima.

Možete izabrati meni iz standardne ponude, ili u dogovoru sa nama kreirati poseban meni za proslavu preduzeća, kojim ćete zadovoljiti ukuse gostiju.

Prezentacije / Seminari

Prostor restorana “Dva Galeba” je osmišljen na način da se vrlo lako može prilagoditi raznovrsnim željama i zahtevima klijenta, uz mogućnost prilagođavanja prostora organizaciji svih poslovnih događaja i skupova: seminara, konferencija, prezentacija…

Promocije

Promocija je idealan način da javnosti i saradnicima predstavite novi proizvod ili uslugu koju plasirate na tržište. Restoran “Dva Galeba” i njeno osoblje udovoljiće svim Vašim zahtevima i učiniti sve da promovisanje Vaših proizvoda i usluga bude zapaženo i uspešno.

Kokteli

Restorana “Dva Galeba” u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama isplaniraće i organizovati svaku Vašu Koktel zabavu.

Mature, godišnjice mature, apsolventske večeri

Bilo da se radi o završetku osnovne, srednje škole ili fakulteta, matursko odnosno apsolventsko veče je jedno od najvažnijih i najlepših večeri u životu mladog čoveka. Osoblje restorana “Dva Galeba” uvek je raspoloženo da u saradnji sa profesorima i direktorima škola i savezima studenata fakulteta, organizuje savršeno veče za maturante i apsolvente, formirajući poseban meni, pružajući pomoć prilikom izbora muzike i celokupne organizacije uz cene prilagođene budžetu svakog roditelja, učenika i studenta.

Ostalo

Restoran “Dva Galeba” uvek je spreman da otvori svoja vrata i zajedno sa klijentima organizuje i druge vrste događaja: mini sajmova, humanitarnih i donatorskih događaja i sl.