Svadbe

Dva Galeba

U restoranu za svadbe “Dva Galeba” osoblje je najčešće posvećeno upravo organizaciji svadbi. Pored toga što imaju posebno mesto u našoj ponudi, sigurni smo da su venčanja jedan od najlepših događaja u životu, i zato se trudimo da tog dana preuzmemo brigu o svim detaljima, a mladencima omogućimo da se opuste i uživaju sa gostima.

Mladenci mogu izabrati neki od unapred pripremljenih menija. Meniji su koncipirani tako da se mogu prilagoditi svačijim potrebama i budžetu. Ukoliko mladenci žele drugačiji meni, zajedno ga formiramo i dogovaramo se o hrani i piću koje će biti posluženo gostima. Na poklon od restorana, kako bi im zajednički život bio sladak, naši mladenci dobijaju vaučer za mladenačku tortu, a ukus i dekoraciju torte, biraju sami.

Restoran za svadbe “Dva Galeba” raspolaže kapacitetom od 200 mesta, sa mogućnošću prilagođavanja prostora za manje svadbe. U dogovoru sa mladencima i u skladu sa njihovim potrebama uvek pravimo najbolji mogući raspored stolova naspram koga mladenci sastavljaju spisak gostiju. Za stolove se uvek smešta optimalan broj gostiju. Na ovaj način gostima je obezbeđen maksimalan komfor. Mladenci od restorana besplatno dobijaju spisak gostiju, koji stoji na ulasku u restoran u cilju obaveštavanja gostiju o rasporedu. Svaki sto je obeležen brojem. Prostor za igru, odnosno plesni podijum se prostire središnjim delom sale, između prostora predviđenog za mladenački sto i bine za muziku i dovoljan je da primi sve razigrane goste.

 

Dekoracija restorana podrazumeva dekoraciju mladenačkog stola, navlake na stolicama sa mašnom u boji po želji, elegantne platnene salvete i dekoraciju stola za matičara. Osoblje posvećuje posebnu pažnju praćenju aktuelnih trendova u dekorisanju svečanih sala za svadbe i realizovanju inovativnih ideja, kako bi svaka proslava bila posebna i drugačija.

Restoran za svadbe “Dva Galeba” pruža mladencima mogućnost da u restoranu organizuju skup svatova, građansko venčanje kao i kumovski ručak sutradan.

Uvak smo spremni da mladencima pomognemo i preporučimo bendove, dekoratere, fotografe i druge, koji će učiniti da Vaše venčanje bude nezaboravno.

Da bi Vaša svadba bila savršen dan za pamćenje, u kom ćete Vi i Vaši gosti uživati, a kasnije ga dugo prepričavati, ukažite nam poverenje i organizujte je kod nas!

 

UPIT ZA REZERVACIJU

Početak
Broj osoba