Dva Galeba

O NAMA

Sala za venčanja “Dva Galeba” kao svečana sala za organizaciju raznih vrsta svečanosti posluje već više godina. Dugogodišnja predanost radu, doprinela je da restoran zadobije poverenje klijenata. Danas je, zahvaljujući tom poverenju, jedan od najboljih i najposećenijih restorana ove vrste na teritoriji Novog Sada i okoline. Restoran se može pohvaliti činjenicom da godišnje ugosti više hiljada ljudi. Objekat je izgrađen po najvišim standardima. Eksterijer karakteriše moderan dizajn pravih i svedenih linija, dok enterijer predstavlja savršen sklad moderne i klasične arhitekture. Restoran za svadbe “Dva Galeba” raspolaže kapacitetom do 250 mesta, sa mogućnošću prilagođavanja prostora za manje svadbe.

Tehnička opremljenost u skladu je sa najvišim evropskim standardima. Sala za venčanja “Dva Galeba” raspolaže sistemima klimatizacije, ventilacije i grejanja, koji garantuju prijatnu atmosferu, potpuni ugođaj i mogućnost organizovanja svečanosti tokom cele godine. Tim restorana za svadbe “Dva Galeba” čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu. Prijateljski raspoloženi, uvek su spremni da udovolje svim željama klijenata, izađu im u susret u pogledu posebnih zahteva i svojim savetima pomognu u organizovanju svih detalja.
Osoblje restorana se godinama trudi da pronađe i ostvari dobru poslovnu saradnju sa dobavljačima najkvalitetnijih namirnica, u cilju pripremanja specijaliteta koji će zadovoljiti svačiji ukus. Jela se pripremaju isključivo od svežih namirnica, po standardima za zdravo i bezbedno pripremanje hrane u ugostiteljstvu.

UPIT ZA REZERVACIJU

Početak
Broj osoba